нови чувствува за покер масата

Тоа не пристап на рекорд-поставување на броеви од претходниот месец, но Macau е април казино приходи броеви уште објавено здрави добивка, достигнувајќи MOP28.3 милијарди долари (3.54 милијарди долари) за целиот месец, а 13.2% зголемување од своите броеви во април претходната година, според бројките објавени од страна на Игри Инспекција и Координација на Бирото.На MOP28.3 милијарди бројот, исто така, е во право во согласност со предвидувањата од аналитичарите, многу од кои укажуваат на сила на богатите Кинески коцкари кои чести Macau да уживаат во нивната коцкање поправки како најголем придонесувач во коцкање дестинација е зголемување на приходите броеви.Во април, исто така, претставува втор најголем приходи месец Macau има објавено во годината, eclipsed само од Март, што објавено рекорд MOP31.3 милијарди долари во приходи, и малку повисоко од јануари и февруари, кој објавено MOP27.08 милијарди и MOP26.87 милијарди долари во приходи, соодветно.За година, Макао веќе заработил MOP113.6 милијарди долари во приходи ($14.2 милијарди евра) на 14.4 проценти подобрување од приходите бројки тоа се испратени во исто време минатата година.Со импресивен април бројки, аналитичари фигура Може да биде уште поголем месец за Macau на задната страна на еднонеделно празник кој се очекува да се вози во туризмот броеви во Макао, зголемување на достапноста на маса-пазар коцкари да уживаат во возбудливиот на казино коцкање во Макао.ВИП сектор продолжува да сметка за brunt на коцкање градот приходи броеви.Во првиот квартал од годината (со исклучок на април), Макао е ВИП пазар изнесува MOP57.8 милијарди долари на целокупната MOP85.3 милијарди долари во приходи заработени, 67.79 проценти од вкупниот број на фигури во година до денес.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre нови чувствува за покер масата.