голем лош волк слободни слотови

#20: Во друга важна движење, холандската влада е уште еднаш побарале да им забрани на спортски обложувања оператори од спонзорирање индивидуални спортисти (за разлика од екипи, клубови, или лиги), како и да институт за забрана на live обложување.Овие предлози беа претходно усвоени за време на гласањето на далечинскиот игри сметка, но потоа се одбиени од страна на владата голем лош волк слободни слотови.
#24: Сите казино вработени во клучните позиции мора да бидат издадени со сертификат на однесување биг бенг казино без депозит. #32: Иднината licensees може да биде должен да продолжи да ги вработи сите сегашни вработени.Сите други амандмани успеа да го помине.Предлози Додека успешна амандмани имаат сила на закон, предлози се формално не-обврзувачки.Сепак, во повеќето случаи, владата ќе му додели предлози кои беа усвоени од страна на Долниот Дом.Во вкупно осум предлози беа усвоени: #18: Холандија Игри Орган ќе биде доделена надлежност за вработување на т.н 1936 година темпо кометата слот машина.
#13: приватни лица кои ќе се здобијат со десет гранки – и придружни лиценци – на Холандија Казино ќе биде дозволено да се здобијат со било кој од другите шест лиценци 1933 мелници вонредни слот машина. Тоа е така, не е целосно незамисливи – во зависност од следната влада – што понатаму разгледување на законот ќе се одложи или дури и на неодредено време го одложи.Додека бил сам по себе е важен чекор во вистинската насока, неколку (формално не-обврзувачки) предлози би можеле да имаат негативно влијание врз земјата-базирани (#19, #27) како и пошироко (#20) коцкање индустрија во Холандија.Сепак, напредокот е несомнено биле направени.За авторот: Игри консултант Вилем ван Оорт е основач на Игри на среќа во Холандија, водечки iGaming заедница во Холандија.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre. Ова е гостин придонес од страна на Вилем ван Оорт основач на Игри на среќа во Холандија.Ако би сакале да поднесе придонес ве молиме контактирајте Бил Beatty за детали.Ви благодариме.Порано и денес, холандската Долниот Дом донесе законот кој ќе privatize и да се разделат во државна сопственост Холандија Казино.Законот, сепак, мора да помине уште Сенатот пред да може да биде донесен.Холандија Казино во моментов е на отворено земјиште-врз основа казино оператор во Холандија која е дозволено да понуди живеат маса игри, како што рулет, блек џек, и baccarat.Неговата продажба може да нето холандското министерство за финансии продала 1bn.Законот предвидуваше дека Холандија Казино е четиринаесет поединечни гранки ќе се разделат: десет од овие – како на уште, не е јасно кои од нив ќе останат дел на Холандија Казино.Четири ќе се продаваат поединечно, додека уште две земјиште-врз основа казино лиценци ќе биде новосоздадените.Измени Освен од законот себе, четири измени и дополнувања на законот кој беше донесен, како и: #12: законот и последиците од тоа ќе бидат оценувани од по пет години, наместо првично предложените седум 1931 мелници војна орел слот машина. #22: Казино оператори мора да внесете посебен лиценцирање на постапката, ако тие сакаат да бидат во можност за размена на странски валути. #19: Ова движење повикува владата да ги ограничуваат можностите за казино оператори да работат во непосредна близина на слободното објекти, како што се хотели или решетки. #26: Видео надзор слики направени од страна на казино оператори мора да се чуваат повеќе од седум дена. "мистерија купувачи", да ги надгледуваат казино операции.
#27: Казино оператори не им е дозволено да понуди бонуси или лојалти програми.Во заклучок, од Страна и големи, со донесувањето на овој закон е значајна победа за либерализација на коцкање во Холандија.Сепак, законот мора да помине уште Сенатот, кој ќе речиси сигурно нема да се случи пред Долниот Дом избори во Март 2017.