можете да ја промените дијамант казино Heist пристап

како Вегас Песоци' претседател и главен извршен директор, Роберт Голдстејн, рече минатата недела беше "тешко да се види, Сингапур се врати да се пред-пандемија нивоа на оваа година", како што на пазарот ќе треба да се види меѓународни патувања се опорави можете да ја промените дијамант казино heist пристап. "Да не ја странски играчи, е многу навредливи [на бизнис]," изјави Г-дин Голдстејн.Тој говореше за време на група е првата четвртина заработка повик.rokerage Унија Игри Хартии од вредност ДОО имаше се вели во крајот на февруари забелешка на планираниот раст на Места World Sentosa, дека заработка outlook за комплексни остана "исклучен се додека international travel продолжува".пронаоѓач на аранжманот сега најави, патници од двете страни треба да бидат тестирани негативни за Covid-19 пред тие да можат да одборот било на директни летови.Луѓе од Хонг Конг патување во Сингапур исто така, мора да бидат целосно се вакцинирани против Covid-19 пред да се донесе таков лет.предлог за започнување на авионски балон во ноември минатата година, мораа да бидат одложени за оваа година, Хонг Конг власти му вели на 1 декември коцкање нарушување скрининг ден 2021.

Тоа се должи на Хонг Конг е Covid-19 инфекција состојба во тоа време.нг Вие Кунг, Министерот за Транспорт, беше цитиран во the document како вели: "јас сум среќен што Хонг Конг доби Covid-19 ситуацијата под контрола." р Ong додаде: "Двете страни ќе треба да остане многу внимателни во наредниот еден месец, така што можеме да го лансирањето на првиот летови непречено." dward Yau Танг-добро, Хонг Конг Секретар за Трговија и Економски Развој, исто така, беше цитиран во комуникацијата како велејќи дека целта со иницијативата беше "удираат право рамнотежа помеѓу јавното здравје и патување погодност, така што јавноста ќе се чувствуваат сигурни".ong Конг Центар за Здравствена Заштита, рече во понеделникот изјава дека тоа е испитување на четири дополнителни Covid-19 случаи, "на сите кои се увезуваат".вкупно 155 Covid-19 случаи биле снимени во пред 14 дена, вклучувајќи 37 локалните предмети, од кои 17 имаше "непознат" извор на инфекција.s на понеделник, Хонг Конг имаше 11,741 активни случаи.Сингапур имаше 314 активни случаи, како на недела, според градот-држава на Министерството за Здравство. коцкање растројство и конкурентни употреба на алкохол нарушување се лекува со naltrexone.