она што јас треба да обемот надвор за казино Heist

ut Филипините Забава и Игри Корп (Pagcor) рече дека за продолжување на Филипините Префрлани Игри Оператори (POGOs) беше се што е дозволено под "строги услови" и цел да им помогне на националната влада "се подигне потребните средства за борба против роман coronavirus 2019 (Covid-19) пандемија".n април 24 имаше најави дека во Метро Манила – вклучувајќи земјата е од големи размери казино места во Забава Градот – ќе остане под продолжен строги заклучување во однос на јавното здравје сигнализација, до Мај 15 она што јас треба да обемот надвор за казино heist. s на 4pm во петок, на земјата имаше снимен 8,772 потврдени случаи на Covid-19, и 579 смртни случаи од оваа болест.n петок, неколку локални новински агенции цитирана коментари од страна на Ms Domingo дека прекин на POGO операции имаше лишени регулаторната агенција за колку што PHP600 милиони евра во месечни приходи најдобри места апликации за андроид.
Во првиот квартал од 2020 година, POGOs веќе придонесе PHP1.80 милијарди долари во регулаторните такси сам", се вели Pagcor.mployees со потврди Covid-19 инфекција – како и секој сомнеж на постоење на болест – не ќе им биде дозволено да работат.s Domingo беше цитиран во огласот како вели: "Дури и со делумно продолжување на POGO операции, ние ќе се стави фокус на безбедноста на нивните вработени, и гејминг индустријата како целина." најдобри места апликации за ipad.