куала лумпур казино во облаците

Има пушењето тргнува во внатрешноста казина не работи спротивно на [владата предложи] вкупно забрана за пушење," високи извршниот директор на Макао игри оператор им кажал на новинарите во среда.uoted од страна на локалните радиодифузер TDM, Г-дин Така додаде дека чувањето на пушењето ложата беше "саем за пушачи, а исто така и за не-пушачите: пушачите можат да одат во внатрешноста на пушењето салон и уживајте во нивните пушењето, без да влијаат на не-пушачите." acau Секретар за Социјални Работи и Култура, Alexis Tam Chon Weng, кој ги надгледува пушење контрола на политики, има изјави дека неколку пати дека пушењето тргнува во внатрешноста казина не се целосно ефикасни во спречување на не-пушачи се изложени на secondhand чад.ГМ во Кина Holdings Ltd, во вторникот рече дека индустријата за приходи од главната кат игри работење во првата половина од 2015 година е намален за 18.6% во година на година смисла, "директно се припишуваат на промени деловни услови во Макао игри на пазарот како транзитна виза ограничување и главната кат пушењето ограничување воведени од страна на Макао владата и на која стана ефективна од втората половина на 2014 година." ГМ во Кина, во вторникот најави 44 проценти година-на-годишна добивка се намали во првата половина од 2015 година куала лумпур казино во облаците.
Дин Macau Ltd објавено година на година се намали на 62.5% во добивката за вториот квартал, додека нето-приходи за Песок Кина Ltd беше долу 37.3% во година на година, во услови на три месеци што завршува на 30 јуни бивол слот машина т кошула. s за останатите два Macau-лиценцирани казино оператори, Melco Круна Забава Ltd е закажана да го објави својот втор квартал резултати денес.Галакси Забава Доо ќе го објави својата прва половина резултати подоцна овој месец. бивол слот машини големи победи.