Geant казино Beziers испорака дома

Подобри Услуги на Клиентите Ефикасност, Зголемување Играч Самодоверба и да се Зголеми Играч Живот Вредности Европа е водечки онлајн игри на задржување на специјалисти се собираат во Играч Задржување Стратегии за Онлајн Игри на Конференцијата, што се одржува од 19 – 20 јули 2011 година во Лондон, за да го истражуваат како да се подобри услуги на клиентите ефикасност, зголемување играч самодоверба и да се зголеми играч живот вредности низ вашиот гејмерски производи geant казино beziers испорака дома. Присутните на оваа конференција ќе ви даде неспоредливи можност да го оцени задржување стратегии, големина до најновите задржување алатки и слушнат директно од играчите на она што се труди да ги задржи заглавени на вашиот веб-сајтови sainsburys божиќ неговото ослободување време. Присуствува на настанот и да се добие увид во тоа како да: • Прилагодите вашиот веб-сајт да се достави леснотија, пристапност и удобност на вашите играчи • Воведување на заедницата се чувствуваат на вашиот веб-сајтови и да ја задржите вашите играчи кои доаѓаат назад за повеќе • Да се разбере како да се балансираат на трошоците за контрола, без ограничување на вашиот клиент е вкупно искуство • Откријат како најдобро да работат со твоите соработници да додадете континуитет на вашиот клиент фокус • Земе врвни совети за да им помогнам на вашиот производи понатаму и да креирате лојални играчи кои вредноста на брендот.. sainsburys божиќ слотови за испорака помине носители. не само исплати Некои од водечките задржување на директори се приклучи на 2011 говорникот панел вклучуваат: • Симон Колинс, Раководител на R&D, PartyGaming • Доминик Vye, Раководител на Лојалноста на Клиентите, Sportingbet • Оливер Watkins, Раководител на CRM, Ранг Интерактивни • Martyn Trebert, Клиентот Увид, Netplay • Мајкл Braga, Основачот, Мотив Маркетинг Услуги (поранешен Шеф на Маркетинг, Gamesys/ Џекпот Радост) • Крис Gorring, Сопственик, Webmerlins (поранешен Бизнис Продукт Менаџер, Gamesys/ Џекпот Радост) • Доминик Mansour, ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ Производи, Gtech G2 • Raj Ramanandi, Основачот, Дигитални Пророци • Крис Wesson, Основачот, Малку Ѕвезда Медиуми За повеќе информации или да се регистрираат: Посета: www.playerretentionevent.com Телефон: +44 (0)207 368 9300 E-mail: [email protected] sainsburys божиќ слотови распродадени.