лесен начин да се победи во покер

Bingo.com сопственикот на популарни онлајн игри заедница https://www.bingo.com, денес најави дека Преторијански Капитал Менаџмент ДОО има продадено сите свои 8,675,999 акции претставуваат 13.58% на издадени и извонредни акции на Bingo.com, Ltd.Харис Kupperman, извршен ДИРЕКТОР на Преторијански рече: "Ние би сакале да не биде излез од оваа инвестиција во тоа време," додаде тој "Сепак данок размислувања одигра значајна улога во нашата одлука и нејзините времето." Даночните правила.Во право.Секако голем пад во профитот за Bingo.com's Q3 мора да имаат дел да игра, или можеби 17 директно квартален загуби има нешто да се направи со неа.Сиромашните Tarrnie Вилијамс, извршен ДИРЕКТОР на Bingo.com, мораше да се игра милостив губитник, додавајќи,"би сакал да се заблагодарам Преторијански Капитал Менаџмент ДОО за нивната помош во развојот на Bingo.com во текот на последните неколку години и со нетрпение очекуваме да слично продуктивни односи со купувачите на нивните имоти." Тоа е, секако, далеку од шише шампањ појавуваат во Bingo.com камп.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre лесен начин да се победи во покер.