евтини места да останат во близина на казино Foxwoods

Негативниот ефект беше очекувано за месец јануари кога станува збор за казино игри приходите во државата Мериленд се должи на новосклучените MGM Националните Харбор се во функција за нивните првиот полн месец.Најмалку две блиски конкуренти се очекува да бидат погодени, но казина во државата се уште беа во можност да се види севкупниот раст во споредба од година-over-година.За државата, јануари произведени $126.2 милиони евра преку шест казина, што е зголемување за 42.8%.На врвот носител беше MGM Националните Харбор, кој беше во можност да се заработи $48.8 милиони евра за јануари.Со приходите од местото отстранет, државата, всушност, се забележува намалување на година-over-година приходи, со пад од само над 12%.Мериленд Телевизија беше долу за вториот последователен месец со $44 милиони евра во приходи за јануари.Ова е 15.6% намалување и околу $8 милиони евра помалку од она што беше заработени во 2015 година евтини места да останат во близина на казино foxwoods. На Потковица Казино Балтимор, исто така, се забележува намалување кога станува збор за година-over-година, приходите, на околу 14.5% со само $20.2 милиони евра во приходи.Ова е разочарувачки бидејќи местото на одржување беше во можност да се види значително се зголеми на повеќе од 9% за месец декември.Сепак, се очекува дека и Потковица и Мериленд Телевизија, ќе видите намалување на заработка, како на MGM Националните Харбор стана оперативна.Приходите беа за Холивуд Казино Perryville со $5.8 милиони заработени, 4.6% добивка.Роки Јазот Casino Resort беше до скоро 12% со $3.7 милиони евра во приходи.Казино во Океанот Падови беше долу малку од 1.2% со $3.7 милиони евра во приходи. колку често не слот машина исплата.