со користење на 2 Vs 4 Ram меморија слотови

Германски онлајн казино играчот бил гонети и казнети од страна на судот во Минхен, Германија за упорно играње онлајн блек џек на анонимен префрлани сајт.25-годишниот сликар-декоратор беше наредено да плати глоба во износ од €2,100 ($2,489) и имаше добивки од €63,490 ($75,258) конфискувани, во првиот случај од овој вид во Германија, или можеби било каде на Запад.Владејачката може да се докаже да биде значаен правен преседан, со потенцијално огромни последици за сива онлајн игри на пазарот и илјадници Германците кои играат на тоа, во земја која е предупреди од Европската Унија за природата на својата монополското онлајн игри политики.Германија го прогласи за сите онлајн игри на нелегални на почетокот на 2008 година, со исклучок на horseracing.Во 2010 година, Европскиот Суд на Правда пресуди дека овој прекршиле нејзините правила за слободно движење на трговија, и им ја земјата дека нејзината закони мора да бидат liberalized.Германија е составена од 16 федералните држави, од кои секоја се одржи мерка на суверенитетот, со сопствен онлајн законодавните тела, широко слични на НАС, но сепак, досега, само една држава, Schleswig-Holstein, го направија секој обид да се целосно либерализација, регулира, како и дозвола онлајн коцкање, и има издадено околу 50 лиценци за онлајн коцкање оператори.На 15 други држави направени концесија за нудење на обложување спортски, но не и казино игри, во 2012 година со користење на 2 vs 4 ram меморија слотови. И покрај тоа, на Окружниот Суд во Минхен одлучија дека дел 285 на Германија е Кривичниот Законик, во кој се наведува дека "секој човек кој извршил прекршокот самиот или преку друг ќе биде одговорен како главен", значи дека онлајн казино коцкари себе, а не само онлајн казино сајтови, може да биде одговорен за гонење.Обвинетиот тврди дека тој не сфати дека е кршење на законот, и дека тој верува дека онлајн казино коцкање е правен, се должи на неколку спонзорство маркетингот се занимава со висок профил германски познати личности, како на пример, Борис Бекер, кој беше претходно бренд амбасадор за PokerStars, и Bayern München фудбалски тим, кој има партнерство со bwin.Судот ги отфрли овој аргумент, сепак, истакнувајќи дека првите четири резултати на Google за пребарување на предмет потврди дека сите казино игри беа нелегални во Германија.Како законитоста на играње онлајн блек џек може да се констатира релативно лесно, беше утврдено дека обвинетиот мора да биле свесни дека тој е кршење на законот.Понатаму, рече судот, играчот се пријавиле кутија во сајтот "услови и правила" која советуваше играчите дека Интернет игри е нелегално во некои земји, и дека тие треба да се провери на правен статус во земјата на престој употреба на казино етил алкохол. "Дури и лаик знае разликата помеѓу спортски обложувања и блек џек" судот е наведено користи на слотови во линеарно движење. "Европскиот Суд одлучи дека во конкретниот случај на коцкање, јавните власти имаат голем степен на дополнителна контрола при утврдување на барањата кои произлегуваат од заштитата на потрошувачите и на социјалниот ред, и дека тоа е до секоја Држава-Членка за да се процени дали е потребно да се забрани коцкање и обложување активности за целосно или делумно, или дали тоа е доволно за да се ограничи и да се контролира нив." slot machine online con soldi veri.