обложување систем да победат рулет

Сенатот Бил 144 е дел од законодавството со кои би им помогне на три racinos во Делавер да остане на цврсти нозе.На сметка само неодамна помина во рамките на државниот Сенат, нудејќи намалување на игри приходи плаќања кои на места мора да му плати на државата.Членовите на сенатот се гласа во корист на сметката со гласање на 17 до 3 обложување систем да победат рулет.
Ако е успешна, законот ќе ги намали износот на бруто маса игри приходи кои државата ги добива.Во моментов, racinos плати 29.4%, со што ќе се намали за 15,5%, во прилог на намалување на бруто-слот машина приходите државата ги добива, како и укинување на забраната на видео лотарија агенти работат на Божиќ и Велигден.Во Делавер, Harrington Raceway, Довер Падови и Делавер Парк работат казино игри, заедно со дербито.Во текот на годините, на места се соочува со растечката конкуренција од соседните држави и трошоците на водењето бизнис е зголемен.Целта на овој закон е да се обезбедат повеќе приходи да својства, така што тие може да остане на цврсти нозе.Сенаторот Брајан Bushweller го коментираше новиот сметка преку wdel.com се наведува: "За години, мојот највисок законодавен приоритет е ограничување на финансиските односи меѓу Делавер и нашата казино индустријата.Тој однос е надвор од оштетена за години, за peri на повеќе од 4.000 лица работни места." Сенаторот продолжи да се наведе дека на Делавер влада ги третира гејминг индустријата како готовина крава за многу години и дека крава сега е milked сува.Оператори во државата, се мило да видите некои олеснување на повидок, иако можеби тоа не е она што тие се надеваат дека за.Извршен ДИРЕКТОР и Претседател на Довер Падови, Дени McGlynn, коментираше дека Довер Падови цени 'reinvigoration' на нивното партнерство со државата и изгледа очекуваме законот поминува во Куќа и Сенатот, а потоа премина на Гувернерот Carney биро за одобрување. реката дух покер соба часа.