реката дух казино поштенски код

Макао казино коцкање приходи објавено повеќе двојно-цифрен раст во Март, зацврстување се надева дека на пазарот има официјално го обнови од својата долга пад.Бројките објавени сабота од Макао Гејминг Инспекција и Координација Биро (DICJ) покажуваат посебен административен регион е казина заработка коцкање приходи на ЧЕТКА 21.2 б (б) во Март, на 18.1% подобрување во однос на истиот месец минатата година.Сумата е помала од февруари е ЧЕТКА 23b но поголема од аналитичарите имаше прогноза, и од година на година се здобијат со протега Macau е склоност на последователни месечни приходи се зголемува до осум.За година до денес, вкупно казино приходи изнесува до 13% на ЧЕТКА 63b ($7.9 b).На DICJ нема да издаде официјална Q1 дефекти на тоа како на ВИП, како и за масовниот пазар коцкање врши поединечно, додека подоцна овој месец.Додека Macau е ВИП пазарот покажа охрабрувачки знаци за пак да се врати следниве Пекинг две-година-плус crackdown на корупцијата и капитал лет, некои аналитичари очекуваат VIP активност за да се забави во втората половина на 2017 реката дух казино поштенски код. Сепак, оние прогнози беа направени пред минатата недела објавувањето од страна на Кина Министерството за Јавна Безбедност на обновената притисни да попуштат надолу за меѓународна казино оператори привлече Кинески коцкари во странски игри на среќа места.Таквите напори да имаат несакани корист на управниот Вип да Макао, кој Пекинг се појавува да се гледаат како помалку од две зла, со оглед на тоа дека тоа најмалку им овозможува на властите да продолжат поблиску картички на кои е трошење што и каде.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коцкање е нелегално во кореја.