законската возраст за да го користите слот машини

enting Малезија Bhd гејминг сегмент стои на "потенцијално корист значително" од дополнителни инвестиции во рамките на компанијата Genting Интегрирани Туризам План (GITP), вели една белешка од Affin Hwang Инвестициска Банка Bhd.Белешка следи средба со менаџментот на казиното оператор законската возраст за да го користите слот машини. Ние разбираме дека дел од дополнителни .. законската возраст за работа во казино.

capex [капитални расходи] на Genting Интегрирани Туризам План (GITP) ќе бидат распределени во насока на проширување на своите игри капацитет на подиумот (Скај Плаза)," рече аналитичар Лим Tee Јанг во една белешка, во петокот, дистрибуиран од страна на Daiwa Хартии од вредност Co Ltd.enting Малезија во февруари објави дека ќе биде двојно зголемување на инвестициите под своја GITP, со цел да се прошири и додадете нови објекти на фирмата Места Светот Genting casino resort (на сликата во датотека фото).Вкупните капитални инвестиции, сега е проценета на MYR10.38 милијарди долари (US$2.46 милијарди евра) од оригиналниот MYR5 милијарди објавен во 2013 година. enting Малезија – дел од Малезија кооперација Genting Bhd – работи Установи Светот Genting, Малезија е само casino resort, и работи казина во сад, на Бахамите и Велика Британија.ccording да Affin Hwang забелешка, Одморалишта Светот Genting е закажана за да имаат дополнителни игри капацитет – сместен во подиум – во втората половина на 2016 година. Дополнителни игри објекти ќе бидат отворени во фази, од втората половина на 2016 година наваму ", во зависност од побарувачката," на забелешка додадена. Одморалишта Светот Genting има bucked регионални игри трендови кои продолжија да биде мека," рече Г-дин Лим.e додаде: "Во 2015 година, Одморалишта Светот Genting снимен двоцифрена волумен раст во двете неговата маса и ВИП сегменти.Кои лежат во основата на игри на среќа-за јачина на раст во Малезија е поволна маса/ВИП приходи поделени на 60:40, која е благодет за Genting Малезија." ollowing средбата со Genting Малезија раководството, Г-дин Лим рече казино фирма "има цел на постигнување на маса/ВИП приходи подели на 50:50, и ова ќе биде делумно се постигнува со угостителство нејзините дополнителни игри кон премиум маса на пазарот (премиум маса паѓа под маса-пазар категорија)" законската возраст да одат во казино во флорида. Ние се напомене дека Genting Малезија има во план да воведе луксузен хотел под Фаза 2 на GITP, која ќе помогне да се привлечат премиум маса во прилог на ВИП клиенти," додаде тој. Сепак, ние веруваме EBITDA маргините, најверојатно, ќе остане еластични благодарение на дополнителни игри капацитет во подиум во втората половина на 2016 година", рече Г-дин Лим.enting Малезија раководството очекува Места Светот Genting да рекорд од 30 милиони посетители годишно до 2020 година, што значи за пет години сложена годишна стапка на раст од 9,2 проценти од 2015 година, според Affin Hwang забелешка. Ова очекување на висок раст во посетител на пристигнување ќе биде позитивно да Genting Малезија со оглед на тоа дека нејзиниот Малезија операции (Одморалишта Светот Genting) генерира највисок EBITDA маргина и да имаат корист од повисоки игри тома", рече Affin Hwang е Г-дин Лим.

Заработка во Genting В dragon quest xi poker spear. остане сам и тешко да се предвидат поради неодамнешните стрмен пад во ВИП тома," додаде тој.enting Малезија во петокот потврди во поднесување дека тоа ќе биде управување со казино во одморалиште, развиени од страна на Мајчин Американски племиња во Масачусетс во сад. dragon quest xi poker trucos.