10 мин. депозит онлајн казино

Kurganov flopped кец, Ете flopped на рамна нерешено, но одборот остана сува за германски.и Ете беше надвор.Потоа Yong направи потегот на пораз на [7s] [5c] [3c], кога тој check-покрена заклани држи царот висока, и Colman беше седна одржување на еден сет на петки.Тоа е безбедно да се каже дека раката не е крај е особено добро за Yong и тој беше надвор во четвртото место 10 мин. депозит онлајн казино. Colman тогаш извади последниве EPT10 San Remo High Roller победник, и шансите за омилена да се земе EPT10 Играч на Годината награда, Ole Schemion; кога неговиот џеб Приклучоци доминираше во џеб Nines на неговиот противник.Тоа беше уште еден кршејќи перформанси за германскиот кои се квалификувани за турнирот преку €10,000 сателитски и се сврте на €287,000 профит.Тогаш сме изгубени три Азиски играчи во ред.Павле Phua го зедов тоа во држи [8d] [7d] и беше купени надвор од [Ас] [Јс] на Colman; Џек на flop сортирање дека малку дебата.Потоа Rono Ете се пресели сите-во држи [Kh] [9h] и беше наречен од страна на Игор Kurganov и [Како] [Ј] 10 милиони долари покер турнир.
Игор Kurganov – €1,128,300 4 најдобри слот примачите мак нацрт. Павле Phua – €385,000 7.
Kurganov, Colman и Cates подредени од броеви, направи договор и потоа се населиле надолу за да се игра, и на германски беше единствениот играч не додавање на повеќе цифри врз кои се согласија резултат.Тој доби со [Ас] [2c], против [Qs] [8c] на Colman, и покрај Kurganov flopping кец Colman исто така flopped на кралицата, а потоа rivered осум за две пар и Kurganov беше надвор.Така на EPT Гранд Финалето €100,000 Супер Висока Ролери беше да се доведе во прашање од страна на WCOOP главите-up шампион (Colman) и еден од најголемите предлагачите на овој тип на формат во играта (Cates).Како и обично, целата песна и танц ќе слезе да се само на една мелодија.Тоа беше Даниел Cates движат сите-во, држејќи [Qd] [Тц], и Ден Colman повикувајќи со [Kh] [6h].Дилер постави првото трио на картички врз почувствува и шест бил доволно добар за Colman да тврдат дека титулата.Конечна Табела Пласман 1 најдобри слот за примачи во мак денес.