она што слотови

Cary Katz – $38,400 останатите четири играчи за готово и во оваа беа Дан Shak (7), Бен Pollak (8), Џошуа Ladines (9) и Бен Ју (10) она што слотови. Ричард Kirsch – $128,000 3 треба да ми биде во ram меморија. Еве ја конечната табела чип брои: 1 она што слотови. Стивен Chidwick – $54,400 6 треба да се користи за ram меморија.

Мајк Gorodinsky – $179,200 2 како да се занает на pda2 слот токен. Сетх Дејвис – 335,000 6 како да се занает слот токен во tf2.