Une слика на он

MGM Места Меѓународниот е затворање на своите Yonkers Raceway песна во Њујорк по смртта на песна вработените се погодени со COVID-19 une слика на он. Компанијата донесе одлука да shutter патеката вторник по учењето дека работникот на Standardbred Здружение на Сопственици врз основа на Yonkers Raceway во непосредна близина на Империјата Град Казино позитивен со coronavirus пред умирање.Работникот, а Њу Џерси жител, беше последен на патеката осум дена мот казино max reponse. "Како резултат на овој развој, тркачката патека ќе се затвори како на ова попладне, а ние се праша вработени кои работеле во непосредна околина да се само-карантин," компанијата се вели во изјавата објавена во вторникот не е важно што слот јас ставам во графичкиот процесор. "Ние ќе продолжиме да се координираат со и да ги следат упатствата на здравствените службеници и ги поддржуваат во нивните одговор и превенција напори." не е важно што dimm слотови во употреба.