ресторани во близина на Oneida казино Green Bay

Акции на Полна Куќа Места Inc.ќе започне тргување среда на Nasdaq Пазарот на Капитал по компанијата одобрено пренесување на своите берза листата од њујоршката Берза.Лас Вегас-базирани игри на компанијата рече акции ќе продолжат да тргуваат во рамките на своите тековни листата FLL.Во пополнување со Комисијата за Хартии од вредност, Полна Куќа не даде причина за промена, подалеку велејќи дека тоа "доброволно" се повлекле своите акции од NYSE.Андре Hilliou, претседател и извршен ДИРЕКТОР на Лас Вегас-базирани Полна Куќа, се очекува промена на Nasdaq за понатамошно зголемување на компанијата општата видливост додека "зголемување на ликвидноста на нашите заеднички акции." Hilliou рече тој изгледаше "очекувам да долга-трајни и продуктивни односи" со Nasdaq.Полна Куќа акции стекнати 4 центи, или 1.23 проценти, да се затвори понеделник во $3.30 ресторани во близина на oneida казино green bay. Полна Куќа, поседува, развива и раководи со казина на национално ниво.Меѓу игри на компанијата се својства на Зголемувањето на Ѕвезда Riverboat Казино во Индијана, Сребро Пантофли Казино во Мисисипи, и Stockman е Казино и Големата Ложа Казино во Северниот дел на Невада. ресторани во близина на osage казино тулса.