е Saratoga извори казино се отвори

Велика БРИТАНИЈА Премиер Борис Џонсон објави во понеделникот дека не-суштинските продавници може да се отвори почеток на јуни 15.За bookmakers, ова функционира надвор и популарни Кралската Ascot е поставено да се одржи на 16 е saratoga извори казино се отвори. GVC, матичната компанија на Ladbrokes и Корали, најави тие се подготвени и ќе имаат некои продавници отворен до 15-от, подготвени да ја преземат влогови на трката.Се движат Напред: Обложување продавници во велика БРИТАНИЈА се очекува да останат затворени до 4 јули.Ова би биле кога третата фаза на заклучување reopening процесот почна.Сепак, се чини дека работите се променети и мало обложување индустрија ќе се нагоре и трчање, барем во некои капацитет, само пред еден од најголемите собири на годината се одвива.Според Guardian.. е scioto падови казино се отвори.
раните reopening пред Кралската Ascot може да биде голем поттик за трки индустрија, која се потпира на пари од секојдневните средби да остане на цврсти нозе.На коњски трки не се случиле уште од средината на Март кога coronavirus стана вистински проблем и бизниси почна затворање.Кралската Ascot е пет-дневна афера и, најверојатно, ќе биде првиот голем спортски настан да се случи како заклучување ограничувања леснотија во велика Британија.Нормално, на индустријата ќе се очекува да придонесат околу £5m да Леви приходи.Околу 50% од таа сума доаѓа од обложување продавници. е во саботата вечер добро време да одат во казино.