не вирџинија им овозможи на онлајн коцкање

Киев, Украина – октомври 11, 2017 – организаторите се чест да објавиме две главен јазик за странски Игри на Самитот кој ќе се одржи на Хајат Regency Киев на 17-ти ноември.Само со преземање на ум на дневен ред, ќе забележите дека ова е мора да присуствува на настан оваа есен со значајни регулаторни теми се планирани со цел да се зголеми содржината на квалитетот за регулаторот, законодавецот и сите присутни компании.Главните организатори и, исто така, initiators на настанот, Ukranian Гејминг Индустријата Асоцијација која е основана во август 2016 година се оптимисти во врска со фактот дека настанот е толку добро примени од страна на индустријата.На друштвото цели вклучуваат промовирање на гејминг индустријата во Украина според најдобрите меѓународни практики, подготовка на напред законодавните иницијативи во игри сфера, привлекување на инвестиции во државата економијата и развивање на игри на пазарот на здрава конкуренција основа.Краток преглед на говорници: Зоран Puhac (Генералниот Секретар на EOG) Зоран Puhac е роден 1962 година во Вршац, Србија.Тој е Координатор на Здружението на Коцкање Услуги, Србија и има позиција на заменик директор на Маркетинг секторот и ПР менаџер на Mozzart Компанија, од 2008 година не вирџинија им овозможи на онлајн коцкање. Puhac има повеќе од 20 години искуство во надворешни и внатрешни односи со јавноста, пет години искуство како новинар и уредник во печатените медиуми.Тој се специјализирани за односи со јавноста во кризни во пост завршени студии на Факултетот за политички науки во Белград, Србија, медиумите тренер за јавниот настап, дипломирал на воздухопловната Академија не богородица voyages имаат казино. Bogdan Coman (Извршен Директор на Rombet) Г-дин Coman има богата активност во коцкање индустрија, која тој се приклучи еднаш дипломирањето од Букурешт Академијата за Економски Студии, Bogdan Coman придонесува за добра работа на Rombet Асоцијација преку искуството на планирање и организирање на активности во областа на коцкање.Тој изграден национални проекти, предводена комплекс тимови, и е одговорен за исполнување на индикатори за учинок во компаниите тој работел и соработувал со.Бидете сигурни дека ќе имаат седиште во овој уникатен настан каде што вие и вашата компанија ќе добијат можност да се поврзат со локалната индустрија и владини претставници.Регистрирај се денес!Билет цена дефект: Early Bird го Оценувате (50% попуст) – 249 EUR – ќе Истече 20.10.2017 Однапред го Оценувате (25% попуст) – 312 EUR – ќе Истече 10.11.2017 Редовно го Оценувате (нема попуст) – 498 EUR – ќе Истече 17.11.2017 Регистрации тука: https://ugs2017.com.ua/register-now/ за добивање на најновата коцкање вести од Калвин Ayre малку реката казино rv парк преглед.