најмалите казино во атлантик сити

Со оглед на тоа колку силно градот Бостон и граѓаните на Истокот Бостон имаше разлика од казино во Suffolk Падови, тоа е нешто на изненадување дека двата града и Mohegan Сонцето беа во можност да пријателски се дојде до "околу заедница" договор.Од друга страна, сличен договор меѓу Бостон и Дин Места е докажување да биде парничната афера.Со двете страни не се во можност да се дојде до договор за сопствените над Бостон е компензација за Дин Еверет казино, Масачусетс Игри Комисија сега ќе се утврди колку пари градот треба да ги добиете од Дин ако нивниот предложен казино победи на Поголема Бостон лиценцирање битка.Тоа е решаваат потег на комисијата, но, онаа што е неопходно пред да можат да се утврди кој казино проектот на крајот ќе победи единствена лиценца во регионот.Бостон Градоначалникот Мартин Walsh отсечени сите преговори со Дин минатата недела веднаш по постигнување на профитабилен multimillion долари надомест пакет со Mohegan Сонцето.Од тогаш, Walsh има рече дека градот нема да учествува во процесот, и ќе овозможи на Игри Комисија за да се утврди фер договор за свој.Според Walsh, Дин Установи не успеа да го споделување на потребни детали за нивниот проект кој град ќе треба да излезе со предлог надомест пакет.Дин го направил понуда на свои, но Walsh рече дека тоа е само во вредност од околу $600,000 годишно, што е далеку помалку од $18 милиони годишен минимум тие ќе добијат од Mohegan најмалите казино во атлантик сити. "Градот е очекуваат во Масачусетс Игри Комисија да се стекнат со факти потребно да се направи мудро расудување и е убеден во Масачусетс Игри Комисија, за разлика од градот, ќе добие документи и информации кои се неопходни за да се стори тоа", рече Мелина Schuler, портпарол на Градоначалникот Walsh.Комисијата има рече дека и покрај Бостон е одлука да не учествува во процесот, тие ќе стори сé за да се дојде до фер решение најмалите слот за примачи во мак.

"Ние се случува да се биде агресивен во дојдеме да најдете информации", рече Комесарот Џејмс McHugh smart 3 плус слот цена. "Ние имаме голем број на извори на информации...ние го правиме најдобро што може со информации, ние може да се добие.Тоа е нашата законска одговорност, тоа е она што ние се случува да се направи." На крајот на краиштата, таков договор би можело да дојде во многу форми.Комисијата има право да наметне само за било какви барања на Дин дека тоа се чувствува и се соодветни, и не може да се изнуди на казино фирма да се направи годишен 'влијанието такса за" плаќања во Бостон.Сепак, тоа исто така има моќ да се потенцијално дресот на Бостон на својот статус како околните заедница во целост, негирајќи го прима никаква надомест на сите.Процесот на утврдување на она што е фер за обете страни се очекува да трае неколку недели.Комесари сугерира дека тие може да одржи јавна седница да се добијат мислењата на Бостон, пациентите, особено оние во Charlestown соседството кои ќе бидат најмногу погодени од Еверет казино.Конкретно, Игри Комисија се очекува да го преземе блиску изгледаат како одморалиште би влијанието на сообраќајот во дискриминација во вработувањето Плоштад, кој веќе е познат за да бидат заклани за време на патување часа.Конечната одлука, на која казино проектот ќе се лиценцирани од страна на државата се очекува во септември. ram меморија слотови 3 и 4 не работи.