пештерата со вин Geant казино Albi

aming тестирање специјалист и технички консултантски услуги Игри Лаборатории Меѓународни ДОО има назначено Том Чан како бизнис менаџер за развој на компанијата Macau единица, GLI Asia Ltd.супституциона терапија неодамна, Г-дин Чан служел како производ, маркетинг менаџер за Леново Group Ltd, градење на производителот на компјутерот бизнис во премиум бренд лаптопи и таблети сегменти.Претходно, тој работел за phlx чип производителот Интел Inc и телекомуникации мултинационалните Motorola Inc, меѓу другите технологија фирми пештерата со вин geant казино albi. Ние продолжи да расте значително во текот на Australasia регион, и како технологијата продолжува да се унапредат и да стане уште посложен, нашиот персонал и нашите клиенти ќе биде добро се служи со еден развој како претставник запознаен како Том на GLI тим", рече GLI Australia Pty Ltd главниот оперативен директор Espee де Robillard пештерата со вин chez geant казино.

.С.-врз основа GLI минатиот месец назначен Аманда Чан како својот нов општа служба менаџер за GLI Азија. пештерата кралот слот машина преземете.