она што е 4 влог во покер

acau казино оператор Галакси Entertainment Group Ltd, вели нејзината прилагоди заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) за првите три месеци од 2020 година застана на HKD283 милиони долари (US$е 36,5 милиони денари), надолу 93 проценти од пред-годишниот период.alaxy Забава работи предводник casino resort Галакси Макао (на сликата) на Cotai; на StarWorld Хотел, групата е главното место за Макао полуостров; и Бродвеј Макао, мас-пазар, се фокусираше на имотот на следната врата да Галакси Макао.ui Че Ву, претседател и основач на Галакси Забава, се вели во подготвува забелешки дека тоа е "тешко да се измери" целосна година финансиското влијание на вирусот. "Но тоа ќе има материјално влијание врз нашите финансиски резултати, и ние не може да се утврди должината на пандемија", рече тој во забелешките придружни одбраната првата четвртина броеви.р Луи додаде: "Ние остануваат добро капитализирани.Кој рече дека, ние го прават нашите најдобри за да се прилагоди на нашите операции за деловната средина и ефикасно контрола на трошоците." alaxy Забава, рече во својот најнов поднесување дека групата е долг застана на HKD4.4 милијарди долари на 31 Март она што е 4 влог во покер. Парични средства и течни инвестиции изнесува HKD51.9 милијарди долари, нето готовински на HKD47.5 милијарди евра.Компанијата плаќа претходно најави посебни дивиденда на HKD0.45 по споделување на април 24 ле банко казино lac leamy. На Галакси Забава ние се обиделе да го шират влијанието на Covid-19 прилично низ сите членови на тимот како што не сакаат да се вклучат во отпуштања," рече Г-дин Луи.alaxy Забава, рече во средата дека ВИП junket возен чип промет plummeted 66.5 проценти од година на година во три месеци до 31 Март. Таквите промет група-широк беше речиси HKD68.17 милијарди долари, во споредба со само над HKD203.57 милијарди долари во првиот квартал 2019. irst четвртина електронски игри волумен застана на речиси HKD7.12 милијарди долари, надолу 60.0 проценти од пред-годишниот период.alaxy Забава првиот квартал резултати "содржани без изненадувања", рече брокерски ЈП Морган Хартии од вредност (Азија Пацифик) Ltd во среда на кодови.Групата е насловот EBITDA "беше подобра од ЈП Морган проценка/консензус за HKD220 милиони евра", со "поволни среќа" на HKD84million.alaxy Забава рече дека освен тоа што таа продолжи со развојот на работа за Фази 3 и 4 на Галакси Макао, но дека распоред за завршување би можеле да бидат засегнати ле 31 decembre ау казино де монтреал. Ние ќе се обиде да го задржи нашиот развој целта, сепак поради Covid-19, развој на временските рокови можат да бидат погодени.Во овој момент ние не можеме да се измери влијанието но ние ќе се трудиме да одржиме нашиот распоред", рече компанијата.alaxy Забава имаше споменато во февруари изјава дека тоа е со цел во првата половина 2021 започне за дел од Фаза 3 на својот Galaxy Macau казино комплекс.Фаза 3 е да карактеристика 1,500 хотелски соби, некои казино простор, голем стадион со 16,000 седишта, и 400,000 квадратни стапки (37,161 квадратни метри) на ГЛУВЦИ простор. ле banque слот машина банка.