Smart 3 плус слот цена

Обложување и Игри Советот (BGC) го претстави тешка нови мерки за да се спречи понатамошно под-18s од гледање на онлајн коцкање недвижности.Во она што ќе биде Шестата Индустрија Код за Општествено Одговорно Рекламирање, стандардите тело најави дека од 1 октомври, секој BGC член ќе треба да се осигура дека сите спонзорирана или плати за социјални медиуми реклами мора да биде насочена кон потрошувачите на возраст од 25 и повеќе, освен ако веб-сајт е во можност да ја докаже својата реклами се конкретно насочени во текот на 18s.Ова доаѓа еден ден откако Рекламирање Стандарди Орган најде дека четири казино оператори прекршено возраст-ограничени правила во 70 обложување реклами за време на три месец следење издржам."Ние сме посветени да возење до стандарди во рамките на обложување и индустријата за игри.Последното издание на [Индустријата Code] е уште еден доказ на нашата решеност да се обезбеди стандарди се зголемуваат како технологијата продолжува да се развива", рече BGC извршен ДИРЕКТОР Мајкл Dugher."BGC членови имаат нулта толеранција став за под-18s обложување, и од барањата за побезбедно коцкање пораки да ограничувања на YouTube рекламирање, овој нов код покажува колку сериозно го BGC, кои претставуваат регулирани обложување, но не и на Националната Лотарија, ги нашите одговорности."Во прилог на конкретно насочени реклами во 25s и повеќе, новиот закон е утврдено дека било коцкање реклами поставени на пребарувачите мора да се направи јасно дека тие се лица на возраст од 18 и повеќе smart 3 плус слот цена.

YouTube корисници, исто така ќе треба да се потврди нивната возраст пред да ги гледате коцкање реклами ram меморија слотови 3 и 4 не работи. Dugher додаде: "Тоа е од витално значење дека големите интернет платформи чест на нивните одговорности да се заштитат луѓето на интернет и се надеваме дека Владата ќе го искористи своето наредниот Онлајн Штети Сметка за тој ефект." ram меморија слотови 3 и 4 не работат.