Jak Gra W Pokera Texas Holdem

Трепет Забава најави тоа е да се воведе голем број на мерки кои се насочени кон подобрување побезбедно коцкање во Ирска.На Paddy Power операторот ја ажурира својата побезбедно коцкање политики за ублажување на потенцијалните штети, вклучувајќи и извршување 1% од нето игри приходи (NGR) за поддршка на истражување, образование и третман на проблемот коцкање, кој се очекува да изнесува €1.25 м ($1.5 м) во 2021.Операторот исто така, ќе забрани користење на кредитни картички на клиенти на интернет и мало сметки и спроведување на пред-пресвртница свирче-да-свирче рекламирање забрана која ќе го ограничи рекламирање за време живеат спортски.Мерките се во насока да се дополни оние кои се веќе во место за да помогне да се спречи проблемот коцкање, со штетно однесување идентификувани преку вештачка интелигенција и човечкото мониторинг.Трепет е Paddy Power, Betfair и Небото се Обложуваат ќе престане прифаќање на кредитна картичка од клиентите за сите онлајн клиент сметки и во Paddy Power продавници, додека рекламирање на ограничувањата за сите живеат спортски пред 9pm ќе се применува од 1 Мај.Трепет велика БРИТАНИЈА & Ирска извршен ДИРЕКТОР Конор Грант рече: "Ние ја разбираме дека коцкање е подложен на технолошката трансформација во текот на изминатите две децении.Влијание на паметен телефон, социјални медиуми, и на барање стриминг е длабока."Ние не секогаш се тоа право како индустрија и ние мора да се осигураме колективно дека правиме сé што можеме за да се спречи проблемот коцкање.Реалноста е дека заштитата и унапредувањето на мерките ќе продолжи да се развива со текот на времето и нови мерки ќе треба да се смета за промовирање на модерација, безбедност и уживање во оваа ера на дигитална коцкање."Мерките дојде по Ирска е Трудот Партија објави нацрт-легислатива која ќе се забранат сите форми на коцкање рекламирање освен спонзорство. jak gra w pokera texas holdem.