Mgm националните харбор покер Waitlist

Марк Jocks заменува Деканот Montour На Kahnawake Игри Комисија најави дека Марк Jocks е именуван како претседател на Комисијата, ефективно веднаш.Тој успева претходниот претседател, Декан Montour, чиј мандат завршува на 31 Март 2015 година.Во изјавата од четвртокот Комисијата продолжува искрена благодарност до Деканот Montour за вонредни услуга дека тој има обезбедено како претседател во текот на изминатите седум години.Марк Jocks е вклучен во информатичката технологија полето од 1988 година. Тој има работено во онлајн игри индустрија од 2005 година, во двете регулаторни поддршка и информатичка технологија, вклучувајќи неколку години на Kahnawake Игри Комисија.Тој беше директно вклучени во спроведувањето и надзорот на Комисијата е Континуирано Програмата за Усогласеност и Сертификат за Добра состојба иницијативи во 2010 година mgm националните харбор покер waitlist.

За време на овој период, тој тесно соработуваше со Комисијата е одобрен агенти и имателите на одобренија и дозволи mgm националните харбор потомак отворен покер. Jocks " претходно работно искуство исто така вклучува работи како виш консултант за еден од најголемите системи integrators во Канада со клиенти кои се движат од федералната влада оддели да помали размери иницијативи на заедницата.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година mgm националните харбор покер турнири. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] geant казино villeneuve loubet каталог.