казино Fandango - дјук е Steakhouse

acau junket инвеститор Tak Чун Група е потврден како нов VIP коцкање партнер во казино во внатрешноста на Макао Рузвелт Хотел (на сликата) во градот Taipa област.lsewhere во Југоисточна Азија, Tak Чун има отвори во април нова ВИП гејминг клуб во казино во внатрешноста на Crowne Плаза Danang одморалиште во централен Виетнам.о нов клуб во внатрешноста на Макао Рузвелт Хотел, Tak Чун сега домаќините вкупно 20 VIP игри клубови во Азиско-Пацифичкиот регион, под својот бренд. казино fandango - дјук е steakhouse.