казино Fantasia бонус Ohne Einzahlung

Мики Маус не сакате Floridians да се коцка.Барем тоа е готова брза од извештаите дека Дизни Светот Услуги продолжува да шутнат пари во записи со кои ќе им овозможи на коцкање да се прошири во Сонце Држава.Дизни, како и на Seminole Племето на Флорида, се едни неодамна се стави $5 милиони евра во "Гласачи Во Наплаќаат" политички акциски комитет (PAC), група формирана за поддршка на државата, уставниот амандман за забрана на распространетост на коцкање проширување.Дека амандман, се нарекува Амандман 3, ќе се појави на гласачите ливчиња во ова доаѓа ноември е општите избори.До денес, Дизни—долгогодишен противникот да казино коцкање—сега придонесе за $14.6 милиони евра за поддршка на гласачкото ливче за влез.Ова е дури и повеќе од Seminole племе, која работи серија на казина во државата, вклучувајќи го и познатиот Seminole Хард Рок казино.Племето има донирано малку повеќе од $11.7 милиони евра за да го предизвика.Гласачи Задолжен сега има околу $20 милиони евра на страна, според извештајот поднесен на август 3 казино fantasia бонус ohne einzahlung. На гласање предлогот треба да биде одобрен од страна на 60% или повеќе на гласачи, ако тоа е за да биде прифатена.Ако се одобри, тоа ќе преработи на Флорида Уставот и им даде на сите Флорида гласачи на "ексклузивното право да одлучи дали да го овласти казино коцкање." Оди напред, гласачите ќе мора да ги одобри сите казино-стил игри.Ова значи дека моќта на државата законодавната власт и гувернерот ќе биде значително намалена и да се направи коцкање вистински демократски одлучи предлог.Гласачи Задолжен се соочува со тешка битка.Две други PACs, на Граѓаните за Вистината За Измена 3 и Глас НЕМА на 3, биле притисок за амандманот да биде squashed дојде ноември—и тие двајцата, наводно, имаат некои моќни коцкање пари зад нив.Некои веруваат дека усвојувањето на амандманот би можело да биде штетно за растот на коцкање индустрија во државата, што може да значи задушување на можностите за вработување казино fandango рум џунглата бафет. Isadore Havenick, кој е зад Мајами е Магија Град Казино и на Greyhound Трки и Покер објект во Bonita Извори, изјави Флорида Политиката медиум неодамна, На "pari-mutuels и помошни бизниси кои работат со нас обезбеди многу работни места и на даночните приходи на државата и на локалните заедници.Ние мора да се брани себеси." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre слот и рамка за синхронизација во lte.