австралиската мобилни казино без депозит бонус

Денеска се одбележува на првиот ден од eGaming Преглед е ново постоење зад претплатникот paywall.Од овој ден напред, читателите во потрага за пристап eGR членови и архиви ќе треба да поздравниот од £370+ДДВ годишно — иако тој, исто така, добива 12 прашања од нивниот хард копија списание доставени до вашата врата и дневен преглед e-mail доставени до вашиот во-кутија (и за малку повеќе килограми, слушаме Pwin е Норберт Teufelberger ќе се дојде до вашиот дом и миење на автомобилот).Не-корисниците ќе бидат пречекани со ова.Судејќи по тон, коментарите што се објавуваат на веб-страницата по нивното соопштение на почетокот на септември, претплата-модел одлука е да не се популарни со eGR на читателите.Но, eGR има заглавени на своите пиштоли, и ние ги почитуваме нивната одлука.Ние, исто така, смирено укажуваат на тоа дека оние читатели кои бараат да ги пополни нивните глобални коцкање вести неважечки, не гледам подалеку од CalvinAyre.com.За разлика од eGR, ние се достапни како водата бар хукер, но за разлика од водата проститутки, ние секогаш ќе се откажат од нашите добрите бесплатно.Во други eGR doings, компанијата се подготвува да ја објави најновата верзија на својот годишен eGR Моќ 50 австралиската мобилни казино без депозит бонус. Оваа минатото април, Калвин Ayre зеде проблем со методологијата eGR вработени во рангирањето онлајн коцкање индустрија е моќ играчи – особено, институционалната пристрасност прикажани кон јавно тргувани компании.Калвин се чувствува дека овие компании чии акционер договори спречува нив од давање на услуги во Северна Америка и Азиските пазари, кои заедно учествуваат со 80% од глобалната бизнис – се ефективно squabbling меѓу едни со други преку crumbs во релативно miniscule Европскиот пазар.Во Калвин е приказ, ниското рангирање eGR даде на приватни компании кои немаат присуство во повеќе профитабилен пазари одразуваат Моќта 50 базира повеќе на идеологија од реалноста.Сепак, eGR чини да се преземат некои од Калвин е конструктивни критики до срцето.За прв пат, со нивното поднесување форма за вклучување на оваа година Моќ 50 експлицитно укажува на формула со која на рангирање ќе бидат идентификувани – со 50% од пондерирање доделени на компанијата финансиските перформанси, 30% дадена за "стратегија, deliverability и географски се постигне" и 20% произлегуваат од "влијание".Се разбира, многу од принципот зад приватни компании одлучуваат да останат приватни е да се задржи нивните финансиски информации, тој, приватниот, така eGR е листа ќе поради неопходноста да се потпираат на некои образовани guesswork.Ако може да се направи предлог, зошто да не eGR направите две различни листи – една на јавноста, еден приватен?На тој начин, читателите би можело да се спореди јаболка да јаболка, и дијаманти за да дијаманти.Без оглед на тоа колку eGR 2012 листата излегува, ние сме сигурни Калвин ќе има нешто да каже во врска со тоа.Или можеби тој ќе одат сите на патот и да излезе со свој PowAyre 50.. австралиската без депозит казино бонус кодови.
Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre австралиската без депозит бонус казино.