бонус покер делукс стратегија 8/6

р Тинг сепак, предупреди дека новиот капацитет да влезат во Макао пазар "нема шанси расте целокупната побарувачка" во краток рок ", но наместо резултат во победници и губитници".Тој додаде дека главните корисници во релативна смисла ќе биде "оние оператори со нови капацитети како играчи често ќе се стреми да поновите својства" бонус покер делукс стратегија 8/6. Ние очекуваме дека кога Гранд Lisboa Палата се отвора, заедно со бавно закрепнување во секторот игри на приходите од пандемија, на непосредно влијание ќе биде [пазарот] повеќе од капацитет, што доведува до пазарот-сподели смени меѓу операторите со SJM [Стопанства] се основните корисник," Г-Тинг, додаде.ранд Lisboa Палата е SJM Стопанства " првиот вложување во Cotai пазарот, на површина од Макао фокусирани на големи игри места.ast недела во соопштението за вработување диск за имотот, фирмата нагласи хотел дел од новиот комплекс ќе се 1,900 соби и апартмани коцкање во индија минатото.

Ние прогноза Гранд Lisboa Палата да само да започнете со 150 до 250 игри маси, која може да се зголеми со текот на времето," рече Г-дин Тинг сегашноста и иднината. "Ние очекуваме Големиот Lisboa Палатата да биде насочена кон high-end играчи како два од хотелите.. коцкање во топли извори арканзас. ќе биде Palazzo Версаче и Karl Lagerfeld." e додаде: "Ние се процени дека во полна рампата, Големата Lisboa Палата може да генерира circa HKD4.6 милијарди на прилагоди EBITDA [заработка пред камати, оданочување, амортизација и за оданочување] која е двојно поголема од full-2019 година прилагоди EBITDA на Големиот Lisboa." ранд Lisboa, во Макао полуостров, е SJM Стопанства' сегашниот предводник на имотот.р Тинг истакна дека Песоци Кина – на Макао оперативни единица на Лас Вегас, Песок Корп – ќе се "отвори Londoner [Macao] сопственост во фази од финансиската година 2020 година да финансиска година 2021 со дополнителни 290 нови апартмани во Четири Сезони, 600 апартмани во Londoner Хотел и 390 нови апартмани во Londoner Суд" коцкање во индија хинду. Ние очекуваме EBITDA придонес за Песок Кина од овие надградби нема да биде толку значајни како што на Широката Lisboa Палата да SJM," пишува Г-дин Тинг азија слот за светското првенство. Главната причина е затоа што новиот Песок [Macao] капацитет ќе биде само ребрендирање и реновирање на постојните својства и не е нов самостоен integrated resort," додаде тој. азиски ресторан во близина на аделаида казино.