казино арена Asbury парк њу џерси

Голема вмрежување на Б2Б Vip Област Дневна спонзорирана од страна BtoBet во Амстердам RAI и многу продуктивни мислења размена во текот на интересни панел посветен на Мобилен UX.На комбинација на технологијата и персонализација е клучот за постигнување на одлична Мобилна UX.Тоа е она што индустрија лидери се дискутирани за време на Панел "Мобилен UX – следниот големи предизвици за bookmakers" на неодамнешниот меѓународен iGaming Супер Шоу во Амстердам, каде BtoBet е извршен ДИРЕКТОР Kostandina Zafirovska беше говорникот.Таа се дели нејзината визија со други лидери на индустријата се разговара за чекорите оператори мора да се следат за да се привлечат и задржат играчите во Европската регулирани пазари.За да имате увид на теми дискутирани за време на IGSS панел, преземање на Технички Прирачник "Мобилен UX – навигација предизвици." BtoBet – како спонзор на Б2Б Vip Област Салон – поздрави неколку експерти на сектор и операторите кои покажаа голем интерес во откривање BtoBet напредна технологија алатки да се справат со мобилен спортски обложувања бизнис во Европа и во светот.Коментирајќи BtoBet учество во шоуто, BtoBet е извршен ДИРЕКТОР Kostandina Zafirovska, изјави: "iGaming Супер Шоу покажа уште еднаш да биде еден од најголемите посветен iGaming изложба и конференција во гејминг индустријата.Тоа покажа високо ниво на содржина – покривање точна анализа на пазарот и корисни совети – и исклучително интересни networking.Во Амстердам, ние имавме шанса да ги поздравам нашите постоечки партнери и имаше голема повратни информации од нови компании, подготвени да го развијат нивниот бизнис во Европа со BtoBet' sportsbook платформа технолошки алатки.Во ВИП Салон Областа сите наши работа партнери се чувствува посебно и се третираат како Вип, имаат директни одговори на нивните специфики барања." За BtoBet BtoBet е пионер во нови технологии за iGaming оператори и обложување индустрија, со користење на технолошки интелигенција како главна база за своите производи.Тоа им нуди единствени, прилагодливи, сигурни и флексибилни, cloud-базирани системи за доставување невиден способности да се вози sportsbook и iGaming бизнис казино арена asbury парк њу џерси. BtoBet има Технички тим на компанијата е во Скопје и има постојано расте тим на програмери казино арени де ла punta. BtoBet е динамичен Sportsbook тимот од Рим, додека Малта е домаќин на комерцијалната и маркетинг центар.Посетете ја нашата страница за: www.btobet.com Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre combis став ir al казино puerto madero.