разликата помеѓу казино и диско

Откако беше принуден привремено да ги затвори своите врати од Макао Владата на Туризмот Статистика, Пекинг Империал Палас Хотел, наводно, уште да започнат со работа да се отстранат сите на оган безбедносни прашања, што доведе до нејзината кофриране.Според извештајот од Макао Бизнис Дневен весник, на Taipa место, што беше побарано да се затвори за почетна шест-месечниот период на јули 23, се уште е во процес на "доставување на барања за Јавни Работи office" за потребната работа, но допрва треба да се движи напред. "Во овој момент, од она што ние знаеме, тие треба допрва да се спроведе било работи на [Пекинг Империал Палас Хотел]," Елена Де Сена Fernandes, Директор за Макао Владата на Туризмот Статистика, изјави за весникот. "Само вчера добивме писма од хотелот велејќи дека тие имаат потешкотии во однос на документите за доаѓање во, во однос на градежните работи." Fernandes изјави дека Macau сопственост може да бидат принудени трајно да ги затвори како нејзината канцеларија во моментов не размислува за продолжување на јули е шест-месечниот рок разликата помеѓу казино и диско. "Не можам да кажам дека нема да има други фактори кои би можеле да се создаде друг предвид, но во овој момент нашата одлука не е да се продолжи рокот," Fernandes изјави за весникот.На embattled хотел, кој е дом на грчката Митологија Казино и претходно беше познат како Новиот Век Хотел, е, исто така, се соочува со тужба од група на туристички агенции, наведувајќи дека тоа се продаваат повеќе соби отколку што може да се обезбеди.Жалбата поднесена со јо Канцеларија претходно оваа недела тврди дека на местото на случувањето имаше неисполнети договори за некои 70,000 соби во времето на неговото затворање во износ до загуби од околу $32.2 милиони евра разликата помеѓу казино блек џек и. Fernandes е наведено дека прашањето не беше под надзор на Макао Владата на Туризмот Статистика, како што е "комерцијална конфликт помеѓу различни партии" и советува на тужителите да бараат компензација од енклава е на Потрошувачите на Советот.Во својата жалба, туристички агенции речеме дека спорните соби беа продадени околу 30 лица и туристички агенции од Макао, Хонг Конг и Кина.Тие се прашуваат власти да интервенираат и сила на место да плаќаат надоместок по лице-до-лице дијалог разликата помеѓу повик и да се провери во покер.

"На [Пекинг Империал Палас Хотел] е само би требало да обезбеди максимум од 599 хотелски соби дневно и дознавме дека тие биле продажба на повеќе соби отколку што може да обезбеди," Вонг Фаи, а convener за тужителите, изјави Teledifusao Де Macau радио и телевизија мрежа. "Тоа не се грижи ако соби биле претходно резервира од страна на другите клиенти и тоа е полнење ни начин повеќе отколку што би можел да понуди, кој беше 599 соби по ден." рулет победа трик со доказ.