сленг за освојување на покер

На Lakers зеде Игра 1 од нивниот втор круг серијата меѓу Јута Џез, но тоа не беше лесно.Всушност, ако тоа не беше за на крајот на играта во напад избие од Коби Bryant, исходот можеше лесно да качил на друг начин.Може да D "Ќе" својот тим до победа вечерва?Тој подобро, јас веќе го ставам пари на тоа, туку гледа во Laker е плејофот дома евиденција, јас сум веќе вториот сомневајќи се срање надвор од мојот ги собереш.Но, тоа не е како на Lakers се игра било кој одбрана.Ние сите се таму.Седи и чека да се однесувал пристојно рака, како вашиот ролетни одат нагоре и вашиот stack оди надолу.Одеднаш, како дар од боговите, сте се занимавале џеб кралевите сленг за освојување на покер.
Allefuckinglujah!Па што правите?Бавно се игра?Одат сите во?Капакот на вашата рака?Сериозно, што?Капакот На Кинг Конг?Па, според покер кралицата Викторија Коен, постојат некои пред-flop околности, кога само повик да се направи е да се намали на јажето на оние горилата. сленг значењето на покер лице.