Oneida казино снимање вести конференција

ЛОНДОН (16 август) – креативните за МРАЗ Целосно Игри помина во живо, со организаторите на светот повеќето се заврши и сега светот е најголемиот игри изложба, тешка индустрија да мислам големи за 2013 година кога тој добива престој во својот нов дом во ExCeL, која се наоѓа во срцето на Лондон.Креативни, која е иницирана по закачам кампања се кандидира преку www.totallygaming.com, проповедници на шоуто релокација на целта изграден ExCeL Лондон место и за нови датуми низ февруари 5, 6 и 7.Кејт Комори, Портфолио Директор одговорен за МРАЗ Целосно Игри рече: "Ние сме лансирање на нашиот најголем маркетинг кампања на денот во поддршка на она што ветува дека ќе биде најголема изложба за меѓународни индустријата за игри.МРАЗ 2013 е веќе 12% поголем од 2012 настан и ние се уште имаат повеќе од шест месеци пред да се покаже отвора.Со нето подот на 31,000 квадратни метри ние веруваме дека МРАЗ 2013 ќе биде најголемиот б2б игри настан во календарот и една не треба да се пропушти oneida казино снимање вести конференција. "Нашата порака до корисниците и засегнатите страни е едноставно – само мислам дека е голема: шоу ќе биде најголем досега, со изложувачите се најголемите во игри, идеи ќе бидат поголеми отколку кога било досега, и можностите кои МРАЗ генерира за сите учесници ќе биде огромна.Да го цитирам Доналд Трамп: "Ќе мора да размислуваат како и да е така зошто да не мислам дека е голема?' – Завршува – Медиумите Прашања: Крис Џонс, S&J | t: +44 (0) 1273 699900 | e: [email protected] За МРАЗ: ICE Целосно Игри е само б2б игри настан кој ги обединува онлајн и офлајн игри сектори.Кој водечки светски иноватори извлечени од обложување, бинго, казино, лотарија, мобилни, интернет, социјални и улица сектори, МРАЗ дава единствен, целосен и меѓународна перспектива на игри.Посетителите на МРАЗ Целосно Игри, исто така може да се истражуваат најжешките раст области во земјата се базира на интернет и мобилни игри учтивост на МРАЗ Конференции програма, која обезбедува уникатна шанса да се има корист од наменет за учење и вмрежување.За најновите информации на МРАЗ Целосно Игри 2013 година и да се регистрирате за бесплатен влез посета www.icetotallygaming.com Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre oneida казино rv park green bay.