Hinckley гранд казино телефонски број

Игри консултантски услуги и сертификација фирма Игри Меѓународни Лаборатории (GLI) се да се обезбеди проектен менаџмент и консултантски услуги за да Орегон Државната Лотарија hinckley гранд казино телефонски број. Договорот, кој се протега на 21-годишен работен однос помеѓу групите, ќе видите GLI испорача услугите на Лотарија е Видео Лотарија Технологија Програма за Модернизација, во соработка со својот ТОА владеење директор и главен службеник за информации (CIO) за да помогне во критична стратешки иницијативи hinckley гранд казино морски бафет.
На работа ќе бидат тактичка замена на повеќе од 12,000 видео лотарија терминали, како и на централен систем воз распоред сиднеј да казино. GLI директор на глобалните професионални услуги Грег Doucette рече: "Во GLI ние сме многу горди што имаме собрани светски ТОА и проектот за управување со експерти во една неверојатна Глобалните Професионални Услуги тим воз распоред taree да казино. "Надвор од нивните ТОА и ЧАСОТ експертиза, тие исто така имаат богатство од игри на среќа и лотарија искуство, што го прави нашиот тим совршено се вклопуваат за задача во рака со Орегон Државна Лотарија." Орегон Државна Лотарија CIO Syed Hussain додаде: "GLI е програма за управување со вештина и процесот на подобрување способности ќе им дозволи да се изврши на високи програма ниво да се координираат повеќе суб проектот струи." воз распоред wyong да казино.