31712 казино вози Ste 3б

uring минатиот месец, 10 од 14 глобалната гејминг производители на опрема следи преку индексот пријавени месец на месец добивки во цената на акциите, со шест до повеќе од 10 проценти.Тајванските слот машина производител Астро Корп доведе добива: неговата цена на акција беше до 33.4% во Март.ГЕМ изјави дека во Март акции перформанси на неколку компании следи преку индексот беше условен од соодветните ослободување на нивните финансиски резултати за период што завршува на 31 декември 2015 година 31712 казино вози ste 3б. Овие предложени "мешани резултати за клучните играчи во индустријата," изјави друштвото.ГЕМ е непрофитна меѓународна трговска асоцијација претставуваат производители и добавувачи на електронски игри уреди, системи, маса игри, онлајн технологија, клучните компоненти, и поддршка на производи и услуги за гејминг индустријата. езерото elsinore.