покер раце листата на најдобро да се најлошото

Претставници на Европската Комисија денеска го одобри на владата на велика БРИТАНИЈА планови за реформа на велика БРИТАНИЈА Horserace Обложување Леви.Под предлози најави почетокот на оваа година, регулативите ќе се одржи од 10% данок на добивка за сите bookmakers кои примаат облози на Британската horseracing од велика БРИТАНИЈА, коцкари, со ова во согласност со постојните Европската Унија за помош на државата правила.Реформите ќе се осигура дека сите оф-шор bookmakers придонесе за леви а во моментов само bookmakers со седиште во велика БРИТАНИЈА придонесе за финансирање на horseracing.Ова го заменува тековниот систем, каде само компаниите со седиште во велика БРИТАНИЈА треба да се плати 10% данок на бруто профит над првиот £500,000 покер раце листата на најдобро да се најлошото. Соопштението на Европската Комисија веб-страница изјави дека се чувствува новиот систем ќе креира ниво на полето за играње меѓу bookmakers, додека во исто време поддржувајќи ги влез на нови бизниси и за поттикнување на конкуренцијата меѓу фирми блек џек кога треба да се удвои надолу. BHA Претседателот Ник ' Рѓа ги поздрави предлогот на Комисијата за одобрување велејќи: "Со конечни, извонредна одобрување сега се обезбедени од Европската Комисија, денес се одбележува една од последните неколку чекори во процесот на обезбедување на фер враќање од сите обложување на нашиот спорт блек џек кога двојно да се зголеми надолу.
"Со нетрпение очекуваме да прима потврда непосредно од владата на кога новиот закон ќе стапи на сила." Тековната Овластен Обложување Партнери шема ќе престане еднаш на нова давачка систем, врши, како и сите bookmakers ќе биде посветено на законска основа.Нови трки орган поради преземе наплата на давачка ќе бидат назначени од страна на Коцкање Комисија подоцна оваа година.Многу bookmakers изразија загриженост во врска потенцијален недостаток на индустријата, застапеност на овој нов орган.Говорејќи на Дербито Пост, Вилијам Хил Директорот на Комуникации на Ciaran O "Black" рече: "Тоа сигурно го прави смисла за двете индустрии да имаат придонес во тоа како средствата се инвестирани, инаку овој потег претставува зголемување на даноци заедно со отстранување на репрезентацијата." Решението донесено од страна на Комисијата ќе се применува само додека велика БРИТАНИЈА останува членка на Европската Унија. блек џек кога треба да се подели.