канада нас данок на договорот за коцкање добивки

Повеќе детали за извештајот на работната група обвинет за правење на препораки во однос на либерализација на Шведска монополското коцкање индустрија (види го претходниот InfoPowa извештаи), сега е достапен по објавувањето на обемна ревизија и препораките на: https://www.regeringen.se/rattsdokument/statens-offentliga-utredningar/2017/03/sou-201730/ неколку карпа белешки: * Регулатор Lotteriinspektionen треба да биде орган за регулирање на либерализираниот онлајн коцкање активност, со барањата да се осигура дека во рок од две години од спроведувањето на liberalising законодавство 90 проценти од пазарот се одржува од страна на шведската-лиценцирани онлајн коцкање компании; * Тоа се појавува таму е да се биде не вкупно напуштање на постојниот монопол; Svenska Spel ќе го задржи ексклузивноста во однос на земјата-врз основа казино и слотови активност, и на лотарија сектор ќе остане затворена за странските оператори; * Онлајн оператори со амбиции во шведскиот пазар ќе мора да извади посебна лиценци за секој вертикална тие планираат да понудат; * Посебни лиценци ќе се бара од страна на услуга и технологија услуги; * преглед потенцира значењето на тешки заштита на потрошувачите и за спроведување на одредбите, вклучувајќи национална играч самоисклучување објект канада нас данок на договорот за коцкање добивки. Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019 zynga poker level up fast. Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен. zynga poker latest apk free download.