она што не е поладна значи во покер

ФИФА Претседател, Gianni Infantino, има кажано на новинарите дека тој се надева дека тие ќе се спроведе видео реприза технологија во 2018 на Светското Првенство во Русија за помош под оган судии.Многу луѓе се сеќавам Англија напуштање на Светското Првенство во Јужна Африка во немилост по 4-1 drubbing во рацете на оние досаден Германците – не ми.Јас верувам дека ние ќе имаат освоено дека на Светското Првенство имаше тоа не е за Frank Lampard е забрането цел во учествувал на 37-та минута.Со тоа ќе се извлечат Англија ниво – 2-2 само пред полувреме – и ќе се предадени на интензитет на 11 лавови.И јас дури и не можат да ги обвинуваат и службените лица.Јас треба да се обвинуваат технологија.И сето тоа може да се промени по некои позитивни вибрации паѓање од устата на новата ФИФА Prez, Gianni Infantino.Говорејќи на gaggle на новинарите по извршен самит, Infantino рече тој беше полн со надеж тие ќе го користат видео технологијата во 2018 на Светското Првенство во Русија и дека на почетокот на прогнозата на судење биле позитивни.На ФИФА Prez рече на технологија ќе се користи за "играта менување на одлуки' и укажал невозможно задача на судијата за добивање на секоја одлука право со играта се движи во такво брзо темпо.Каде го има овој човек е сите на мојот живот? "Ние веќе зборуваме за ова за 50 години, и сега ние сме тестирање тоа", рече Infantino.ФИФА донесе одлука да се започне со тестирање на употребата на видео технологијата одамна.Меѓународната Фудбалска Асоцијација Одбор (IFAB) е задолжен.Во октомври, 35 претставници од сака на Бразил, Франција и САД се состанаа во Цирих за да се продолжи со обуки за примена на видео опрема она што не е поладна значи во покер.

Infantino рече IFAB ќе продолжи и тестирање и доведуваат до 2018 Светското Првенство вклучувајќи и користење на технологијата во Клубот на Светското Првенство во Јапонија или на Другите Првенство во Русија она што не е монета слот значи. "Јас навистина се надевам дека во 2018 ќе биде во можност да им помогне на судии на Светското Првенство." Рече Infantino.Новиот систем наречен VAR – ќе им даде претставници пристап до replays на клучните инциденти, како што Lampard е забрането цел, sendings исклучување и казна одлуки.Работната група се уште не се сигурни дали на патот напред ќе биде за судијата да nip на страната на теренот за да се види реприза на инцидент, или дозволувајќи им на трета страна за да се направи независна одлука која потоа се пренесени на судијата преку слушалка.Дека Frank Lampard забрането цел не само да се скрши го моето срце, тоа се скрши мојата сметка во банка.Имав многу пари јава на тој настан, иако не сум сигурен дека постојат моменти во мојот коцкање heydey дека јас корист од refereeing грешка, ми се чини само да се потсетиме на оние кои не одат на мојот начин.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се провери интервју за виза слотови.