казино слободен врти без депозит се регистрирате

Делавер презеде чекор поблиску до воведување на регулиран секојдневно фантазија спорт (DFS) пазар откако законот беше донесен во вторникот.Законот, спонзорирана од страна на државен Претставник Чарлс Потер, ќе се легализира DFS во Делавер и им овозможи на потрошувачите во државата да учествуваат во платени-за натпревари.Законот беше донесен со гласање на 28-6 од Куќата и сега ќе се движат напред.Говорејќи по Куќа гласаат оваа недела, Потер рече: "Тоа дава Делавер можност да бидете сигурни дека се што е легално, затоа што имате луѓе спортува, обложување на нешто што не е регулирано, и ние сакаме да бидете сигурни дека нејзините регулирани, и тоа е можност за луѓето да уживаат во спортот и за државата да генерира некои приходи." Онлајн DFS обложување за парични награди во моментов е забрането во Делавер.Во јули минатата година, Делавер јавниот Обвинител Матеј Деканот испратени престане и да се воздржи писма до активни DFS оператори во државата нарачување нив да се запре придонес уплатени за натпревари. казино слободен врти без депозит се регистрирате.