работни места во Kickapoo среќа орел казино

ong Конг-листата Азија Пионер Забава Holdings Ltd (МАЈМУН) им рече на градот bourse во вторник дека очекува снимање на косата пред данок од околу HKD9.4 милиони долари (US$1.2 милиони евра) за првите шест месеци од оваа година.Загубата за истиот период во 2020 година беше HKD29.0 милиони денари, вклучително и еден-време загуба поради оштетување на финансии за наемот побарувања од околу HKD22.8 милиони евра, според вторник е поднесување работни места во kickapoo среќа орел казино. Се очекува дека приходи од групата е во главните деловни единици, технички продажба и дистрибуција на EGE [електронски игри опрема] производи, консултантски и технички услуги и поправка на услуги, за тековниот период ќе се намали [во година на година смисла] со околу 79.6 проценти, 40.7%, а 79.9 проценти, соодветно," групата, исто така, се споменува.ЈП објави првиот квартал нето загуба на HKD4.34 милиони, до 6.2 проценти од пред-годишниот период.Тоа беше на приходи, која падна за 15,3 проценти од година на година, за да HKD2.02 милиони денари, фирмата рече во Мај. работни места во мала река казино.