топ 25 Texas Holdem почнувајќи раце

Според Григориј Chochon, директор на Светската Серија на Покер (WSOP), оваа година, нов тим настан се случува да се запознае со играчите, додека дилер аудиции треба да започне во почетокот на Март топ 25 texas holdem почнувајќи раце. Chorchon ги откри информациите за време на интервјуто за еден француски покер радио емисија наречена RMC Покер Шоу.Експерти зеде вести со резервации бидејќи WSOP никогаш не се ослободува како важни детали како овој.Сепак, писарот Стив Ruddock дадени информации за тоа што тимот на настанот се очекува да изгледа; тој, сепак, укажуваат на тоа дека ништо не е потврден како вистинска.Партиципација по глава ќе биде 1.000 долари, а на турнирот ќе ја прифати екипи кои имаат нешто помеѓу два и четири играчи.Победници може да се очекува да бидат доделени WSOP нараквици; секој член на тимот ќе добие свој признавање.Тимот на настаните не е нешто необично за WSOP бидејќи тие сте биле организирани од 1973 до 1983 година спартанско покер однесуваат на пријател.

Сепак, во изминатите три децении, стратегија на одлуки не веруваат дека играчите биле заинтересирани да учествуваат во вакви натпревари.Најверојатно, што ја мотивираше WSOP да го промени своето мислење за темата е популарноста на Глобалната Покер Лигата (GPL).Играчите се чини дека се привлечени од концептот на игра во тимови, нешто што дури и GLP основач Алекс Dreyfus самиот потврди.Наводно, давајќи изјава во врска со тековната озборувања, Dreyfus рече дека и тој ќе биде среќен да игра WSOP тим формат, бидејќи тој не беше во можност да го стори истото на GPL.Оваа година WSOP распоред нели е официјално објавена уште; но серијата потврди временска рамка, со датумот за почеток на 31-ви Мај и продолжува до 18-ти јули.Настрана од популарната $10,000 Главниот Настан, играчи, исто така ќе бидат во можност да земат учество во омилени, како што Милионер Создателот и Colossus.Дилер на аудиции за настанот се закажани да се работи од 7 Март до 12 април. спартанско покер промо код се регистрирате.