не Scotiabank им овозможи на онлајн коцкање

Говорејќи на Kambi Група виртуелни Пазари на Капитал Ден порано денес (вторник 22 јуни), Kambi извршен ДИРЕКТОР Kristian Nylén даде увид во компанијата планира да го забрза неговиот раст во глобалниот спорт обложување на пазарот. не scotiabank им овозможи на онлајн коцкање.