холивуд казино аурора победи загуба изјава

Село член на одборот на Islandia јавно критикуван за ракување на предлогот за Suffolk OTB да се обезбеди казино во областа, се наведува во соопштение на јавна расправа беше предвидено за само изберете неколку жители во областа.Заменик-Градоначалникот Дијана Olk направи тврди дека во вторникот за време на работа sesson и Ален М холивуд казино аурора победи загуба изјава. Dorman, Градоначалникот на Islandia, сега има отпуштен назад, во која се наведува на критики од страна на член на одборот не е веродостојна слот врвот бела voile завеси. Olk изјави во вторникот дека писма биле испратени надвор да се само неколку 'изберете' жителите да го објави на јавна расправа за казино проект за 5 јули. Olk повика на сослушување да биде повторно, така што дополнителните жители може да коментира за казино план.Вчера, Dorman објави изјава на Olk коментари преку односите со јавноста фирма се користи од страна на селото во која е наведено дека жителите се соодветно известени за слух.Во изјавата, Dorman рече дека на јули 5 на 'високо публицитет состанок' одржа и селото го направија секој обид да го споделите со сите жители знаат од средбата.Врз основа на присуството на ниво на средбата, Dorman чувствува дека е тешко да се даде Olk изјавата секој кредибилитет.За време на средбата на 5, неколку жители зборувал против казино, вклучувајќи ги и лицата од соседните заедници.Само мал број од испитаниците се чинеше да биде во корист на казино план слот врвот voile од страна на метар. Olk изјави во четвртокот дека Dorman се чинеше дека се неподготвени како голем толпата беше во присуство во текот на претресот и роковите дека таа се смета за 'нов' беа поставени на оние кои зборуваше, со поединци побарано да пополнат формулари како барање да зборува за време на состанокот слот врвот voile нето завеси. Olk изјави дека Dorman треба да се повеќе подготвени и обезбеди соодветен амбиент за слух додека Dorman коментира во оваа изјава дека секој беше дадена можност да зборуваат слот врвот voile панел бела. Dorman нагласи дека поголемиот дел од оние кои се противеа во толпата биле nonresident членови поврзани со граѓанските групи се наоѓаат надвор Islandia.Во четвртокот, две граѓански лидери се чинеше дека да се биде во договор со Olk.Еден таков лидер, Ветер Види Сопствениците на куќи Асоцијација на Hauppauge, Лари Kelter, изјави дека тој се чувствува градоначалникот не сакаат да знаат дека постои противење на план и тој сака да се протурка без никакви негативни повратни информации, според Newsday.com мини казино во greensburg pa. Suffolk Каунти Регионални Off-Песна Обложување Корп, направени барање да биде одобрено со посебна дозвола за Islandia Marriott објект да биде во можност да им понуди на 1,000 видео лотарија терминали, како и додадете трки simulcast објект.Гласањето беше поставена да се одржи на барање на 12 јули, но Dorman откажана гласањето и тоа допрва треба да се rescheduled.Одборот ќе се сретнеме повторно ова доаѓа вторник.Тоа е за Селото на Islandia веб-Сајт кој подносителот на барањето за Дозволата е Делавер Северна; Не Suffolk Исклучување Песна Обложување.Тоа е подобро да се фактите права.Тоа е, исто така, добро е познато дека Заменик-Градоначалникот е против казино и беше стои зад наука за граѓански права.Кога ќе дојде од голем град и тоа не е надвор од обичните да имаат три минутен тајмер, како и пополнување на картичката, така што луѓето знаат кога тие мора да зборуваат.Ви благодариме за вашиот коментар.Навистина Делавер Север се вклучени во проектот, посебно во финансирање и управување со казино, откако таа се наоѓа дома, но тоа е најмногу assuredly Suffolk OTB дека беше доделена правна десно за да отворите лотарија слотови салон.Откако се отвори, името што ќе видите на лиценцата ќе биде Suffolk OTB.За малку позадина на прашањето: Во јуни 2013 година и Suffolk и Насау исклучување песна обложување на корпорациите беа доделени дозвола од страна на пратениците да работат до 1,000 VLT е секој (видео лотарија терминали).Секојдневно Трки Форма зборува на (како што тогаш допрва треба да биде одобрен) се справи тука. мини казино пуерто де ла круз.