федералната влада дефиниција на коцкање

Онлајн обложување компании кои служат клиенти во Обединетото Кралство ќе се бара да плати 15% данок на бруто профит тие се генерира од оние клиенти, без оглед на местото каде што тие компании се наоѓаат.Точка на данок на потрошувачка, која владата смета дека ќе се обезбеди годишен поттик на г 300 метри до нацијата данок каса, ќе биде потврдено кога Tory владата го претстави својот следната Буџетска изјава во Март и ќе стапи на сила од Декември федералната влада дефиниција на коцкање. 1, 2014 година. Sajid Javid, економски секретар на министерство за Финансии, рече дека измените ќе се "осигура дека далечински коцкање оператори кои имаат велика БРИТАНИЈА клиенти се направи фер придонес кон јавните финансии." Вестите не дојде како шок, откако бил идентификуван две години како клучна компонента на владата е нов Коцкање (Лиценцирање и Рекламирање) Законот, кој во моментов е во ликвидација својот пат преку законодавниот процес.Овој закон ќе бара од сите велика БРИТАНИЈА се соочуваат со оператори да се одржи на лиценца издадена од страна на велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија, доведувајќи до крај на т.н. "бела листа" што е дозволено оператори лиценцирани во Alderney, Антигва, на Isle of Man и Гибралтар за рекламирање на своите услуги во велика БРИТАНИЈА.Компаниите кои не успеваат да се придржуваат до велика БРИТАНИЈА е нов систем ќе се соочи со неограничени парични казни, затворски услови до седум години, како и поништување на нивните далечински коцкање лиценци.Додека не се изненадување, влијанието на велика БРИТАНИЈА-со кои се соочуваат фирмите кои беа преместени на нивните онлајн операции надвор од велика БРИТАНИЈА ќе бидат значителни.Гибралтар-базирани компании како Betfair, Bwin.партија, Корали, Ladbrokes и Вилијам Хил во моментов уживаат 1% даночна стапка со г 425k капа. Clive Hawkswood, раководител на Далечинскиот Коцкање Асоцијација (RGA), Ројтерс изјави дека членовите на неговото лоби група веќе долго време се очекува овој данок секира да падне и сега дека специфична стапка е изречено во печати, "фокус за нас сега е на обидуваат да се добие реалната стапка на данок намалена." Hawkswood предлага стапка под 10% е повеќе за индустриски потреби и во крајна линија ќе биде поддржана со нова индустрија нарачани КПМГ извештај февруари 2021 календар со временски слотови. Hawkswood предупреди дека владата на обновената проценка се базира на 20% од пазарот ќе untaxed преку оператори лиценцирани во јурисдикции "не е точно во рамките на министерство за Финансии е да се достигне." Hawkswood го скицира надвор сценарио во кое велика БРИТАНИЈА-лиценцирани оператори донесени врз трошоците на новиот данок врз punters, кои ќе одговорат од бараат од подобра вредност со "нови ривали извира нагоре во Карибите, Централна Америка." Hawkswood сака владата да се наметне систем кој им овозможува на велика БРИТАНИЈА-лиценцирани оператори за да бидат конкурентни "со места кои имаат нула или 1% данок." Операторите ќе мора до Септември itel a36 цена во слот нигерија. 30 за да коментирате на владиниот план.Хилс' главен извршување Ралф Врвот има претходно предложи дека Европската Комисија предизвик може да биде во рака, врз основа на оператори' верување дека планот е повеќе за приходи од правото за заштита на потрошувачите, кои ќе се спротивни на Европската Унија едикти.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre itel a56 про цена во слот нигерија.