точка казино морски бафет

acau казино хотел Понте, 16 (на сликата) стана првата имотот да имаат пушењето дневна одобрени од страна на градските власти под нова, подобрена збир на технички стандарди.Игри на местото на случувањето е заеднички потфат помеѓу казино оператор SJM Holdings Ltd и Успех Универзумот Group Ltd.другите наши казина – имено MGM Макао и MGM Cotai, управувана од страна на MGM Кина Holdings Ltd; и Студио Град и Град на Соништата Макао, под Melco Летувалишта и Забава Доо – исто така поднесени апликации да имаат пушењето тргнува одобрени согласно новите правила, изјави градот Здравјето на Бирото во соопштението издадено во четвртокот.acau е Законодавно Собрание донесена во јули минатата година ревидирана законот за пушење дека забранета tableside употреба на тутун во ВИП соби.Законот, исто така надграден техничките стандарди за пушење тргнува во казина треба да се исполнат.lthough новите правила се применуваат од 1 јануари 2018, казина беа дадени година е грејс период да се постави VIP пушењето тргнува и надградба на нивните постоечки маса кат ложата.xisting пушењето ложата ќе треба да биде издаден со свежи овластување од властите, со цел да продолжат да работат.Ако било кој постоечки тргнува се резултат да биде во работа – без потребните технички надградби и свежи овластувања – по 1 јануари 2019, операторите се соочуваат со казни до MOP200,000 (US$24,747). точка казино морски бафет.