Jantar казино Da Povoa де Varzim

Пишувањето за на ѕид за не-за-профит организација на Сите Индија Игри Федерација (AIGF), според својот поранешен генерален секретар.Во коментарот објавено на Glaws.во, поранешен AIGF Генерален Секретар Џеј Sayta повика на итни реформи по група видов серија од успеси, вклучувајќи го и група неуспехот да се создаде единствена рамка за саморегулација, заштита на потрошувачите и одговорен игри jantar казино da povoa де varzim. Sayta, еден од основањето потписнички на AIGF, стравуваа дека групата која беше предвиден како чадор тело да им помогнам на интересите на сите коцкање индустрија заинтересирани страни ќе станат ирелевантни во иднина jann arden сив орел казино. "Во светлина на горенаведените тешки грижи, AIGF треба да се оцени и introspect без разлика дали тоа е потребно да го преработиш организационата структура, тим и приоритети и усогласување на тоа на начин кој ќе овозможи ефикасно да се постигне своите изјави цели" Sayta рече.Имаше најмалку три главни причини зошто организмот не успеале толку многу пати од својата 2016 година се започне, според Sayta.Прво, членовите на внатрешните противречности има отежнато движење на група агендата напред jantar не казино де chaves. Sayta исто така обвинета AIGF извршен ДИРЕКТОР на Ролан Landers' 'lackadaisical став" за успеси на група на искусни во својата две години постоење.Тој рече Landers може да се донесе на владата и на засегнатите страни заедно за да формираат една сплотена стратегија, но AIGF извршен ДИРЕКТОР беше halfhearted да го стори тоа.Тој, исто така, смета Landers' недостаток на во-длабочината на разбирање на тоа како на индустријата функции да биде хендикеп. "Повторно, фактот дека Landers бил вработен од и се уште се тесно работи со еден од основачките членови, Essel Група и да се навалува наназад да се молам, само еден член, на сметка на другите, не слезе и со многу други оператори," Sayta посочи она што слот машини плати повеќето. Sayta меша на hornet е гнездо понатаму кога тој извика на рсза на AIGF е со финансии.Тој тврди дека земјите-такси одат кон високи плати и бенефиции федерација на директори, наместо на политичките прашања hounding индустријата.За оваа причина, Sayta верува дека групата треба да reevaluate самата да се обезбеди опстанок. "Силна, стабилна и ефективно тело за гласовно сите засегнати страни" интересите и грижите е од клучно значење за гејминг индустријата е опстанок.Перформанси и финансиска ревизија на телото активности во текот на изминатите две години, може да биде добар чекор кон обезбедување одговорност и транспарентност", рече тој.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre она што слот машини исплата на најдобри.