покер бесплатно онлајн гревот Registro

Ирски букмејкер Paddy Power има пријавени рекорден пред оданочување добивка од €167m за цела година 2014 година, што претставува зголемување од 21%.Тоа е една од голем број на успешни личности за операторот, како нето-приходи се зголеми од 18% на €882m, додека бруто добивка отиде од 16% до €713.9 м.Оперативниот профит, исто така, достигна рекорд вкупно, се случува од 21% до €167m и мало оперативна добивка во велика БРИТАНИЈА, каде Paddy Power отвори 55 продавници минатата година да го прошири своето портфолио во земјата да 322 сајтови, скокна од 50% до €21.2 м покер бесплатно онлајн гревот registro.
EBITDA пораст од 20% за да €211.8 м и дивиденди на крајот од годината, беа до 13% на 152.0 центи.Индивидуални деловни единици, исто така, покажа подобрување, со неговото онлајн работење до 19% €553m и Paddy Power истакна дека 55% од овој вкупен износ е собрани преку мобилни активности покер бесплатно онлајн spielen ohne anmeldung. Paddy Power извршен ДИРЕКТОР Енди McCue рече: "2014 беше одлична година за Paddy Power со стабилна двојно-цифрен раст во удели, приходите и профитот и означени зголемување на клиент стекнување четири мечки казино концерт распоред. "Ние сме цврсто позиционирани во клучните раст области на интернет и на мобилен, додека, исто така, придобивање диференцирани и еластични мало присуство." Paddy Power е цена на акција беше до 9% €72.71 во вторникот наутро. четири мечки казино вклучена часа.