четири мечки казино подарок продавница

Светската Серија на Покер Главниот Настан шампион, Мартин Jacobson, има донираше 250.000 $за да се подигне за Ефикасно Давање по неговата голема $10m победи назад во ноември.Мартин Jacobson е покер е светски шампион.Тој е нашиот фигура.Интегритет и вредности на нашиот светски шампион се од огромна важност (само прашајте Џо Hachem), и млади со седиште во Лондон Швеѓанец има започна во ред fettle по донирање $250,000 за не-за-профит организација на Свеста за Ефикасно Давање (РЕГ).РЕГ е основана од страна на, меѓу другото, Philipp Gruissem, Игор Kurganov и Лив Boeree како начин да се создаде добротворни движење на покер играчи кои би можеле да се направи разлика во светот, со употреба на научни и рационално донесување на одлуки со цел да се најде на повеќето ефективни интервенции.Гледачите на 2014 година WSOP Главниот Настан конечна табела нема сомнение забележав РЕГ печ залепени доста импресивен лево bicep на русокоса bombshell, и тоа е убаво да се види му дојде преку после најголемата победа на неговиот живот.Според РЕГ е Facebook страница Jacobson има 5% REG посветеност, што значи тој донира 5% на сите бруто добивката да се ефективни добротворни организации четири мечки казино подарок продавница. Jorryt ван Hoof беше, исто така, носи РЕГ печ во истиот финалето на маса, но детали за неговата донации, досега не се направени јавноста четири мечки казино риболов турнир резултати. "Висината јас сум донирање не имаат значително влијание врз мојот живот со какви било средства, но да се знае тоа може да ги зачува другите животи, го прави прилично очекувано." Jacobson кажано РЕГ.Благосостојбата на животните, е блиску до Jacobson е прилично големо срце малку е голема авантура 2 казино. $125,000 на неговата донација ќе оди на ефективни животинско добротворни организации, каде што се верува дека неговите пари ќе се заштедат повеќе од 300.000 животни од животот на страдање на фабрика фарми.Други $125,000 ќе одат во насока на "мета" добротворни организации.Ако не знаете што е "мета" љубовта е тогаш РЕГ може да ви ги просветли малку е голема италија giocatore покер.
"Истражување и следење на ефективноста на "директно" добротворни организации, и кон ширење на идејата за ефективно давање, со цел мотивирање на повеќе луѓе да започнат давање невообичаено високи износи на невообичаено ефективни предизвикува." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre малку од рајот казино.