чуда никогаш не престанува слот машина

Во надева на добивање на предност во однос на својата конкуренција и да се обезбеди права да се изгради барем еден интегриран казино места во собата за Јапонија, Азија игри гигант Genting Сингапур, наводно, да се воспостави филијала во Токио.Според извештајот од GGRAsia, фирмата зад Места World Sentosa развој публицитет движење преку поднесување на Сингапур Размена на среда и изјави дека целта на новата бирото беше да се помогне во "развој и управување на одмор и угостителство бизниси" чуда никогаш не престанува слот машина. Genting Сингапур е, наводно, се натпреваруваат против сака на Круната Места Ограничен, Бојд Игри Корпорација, Melco Летувалишта и Забава Ограничен, Лас Вегас Песоци Корпорација, MGM Места Меѓународни и Галакси Забава Група Ограничена за дозвола да се отвори еден до четири интегрирани казино места во Јапонија, додека вториот се две слично неодамна отвори локални канцеларии вонг лак choy ѕвезда казино. GGRAsia се изјасниле дека Genting Сингапур воспоставено низа на Јапонија, врз основа подружници во 2014 година вклучително и Установи Светот Јапонија Компанија Ограничен, Одморалишта во Светот Токио Компанија Ограничен и Установи Светот Осака Компанија Ограничен.Казино оператор наводно изјавил во времето кога овие потчинети започнати за да "се главно ангажирани во инвестиции стопанство, рекреација и слични бизниси", а таа тврди вчера дека својот најнов труд е згора на тоа се должи да се справи со "администрација и ресурси за поддршка на" опфаќа "истражување и пазарот на студиите", како и "инвестиции и промоција" geant казино st etienne 42.

Genting Сингапур, наводно, се објасни преку својата втора четвртина финансиски резултати во август дека тоа е "внимателно го следи" напредокот на предлог-законите што ќе се легализира и лиценца интегрирани казино места во Јапонија.Ова следи својата одлука минатата година да се ослободи од своите интереси во Јужна Кореја, е под изградба Jeju Shinhwa за развојот во Светот, така што тоа би можело да се фокусира на потенцијалните проекти на друго место, вклучително и на другата страна на Кореја Теснец. geant казино st etienne ricamarie.