Northern Lights казино вокер минесота телефонски број

На Филипините Забава и Игри Корп е овластен игри лабораторија за тестирање и техничка консултантска фирма, BMM Testlabs, да ги тестираат и да се потврди онлајн игри производи за Филипините Префрлани Игри Оператор licensees.Компанијата сега ќе ја преземе улогата на обезбедување дека сите онлајн игри системи, игри и безбедносни процеси на таквата лиценца носители во согласност со Pagcor е барања.Кирк Бела, BMM е Извршен Заменик Претседател и Генерален Директор за Австралија, Азија, Пацификот и во Јужна Африка, коментираше: "Тоа е привилегија да бидат лиценцирани, повторно со PAGCOR.Ние сме веќе лиценцирана од страна PAGCOR да се обезбеди усогласеност тестирање и сертификација на земјиште базирани на слот машини и системи."Оваа нова лиценца овозможува BMM да се прошири нашите услуги придонеси за регионот да опфаќаат оценување, тестирање и сертификација на онлајн гејминг системи, игри и безбедност процес за сите POGO licensees."Ние сме возбудени за оваа нова можност во Филипини.Со четири на BMM е 11 тестирање на објекти лоцирани во Азиско-Пацифичкиот регион, Сингапур, Макао, Мелбурн и Сиднеј, компанијата е многу добро позиционирани за поддршка на POGO лиценца носители во добивање на нивните производи сертификати на навремен и ефикасен начин." northern lights казино вокер минесота телефонски број.