она што го прави Big Blind значи во покер

Има само биле во работа за четири месеци, MGM Националните Харбор има направено доста впечаток.6 казино на Мериленд беше во можност да го побараат на бројот едно место за месец Март како врвот на приходи на производителите, обновување на круната по Мериленд во Живо го презеде врвот на самото место во февруари.Според последните бројки објавени од страна на Мериленд Лотарија и Игри за Контрола на Агенцијата, MGM Националните Харбор заработил повеќе од $50 милиони евра во месечни приходи за прв пат досега, со вкупно вкупно за шест игри места на државата, достигнувајќи $141.2 милиони евра.Месечната вкупно Март беше на највисоко досега за државата, што покажува зголемување на само над 44% во споредба со Март 2016 година она што го прави big blind значи во покер. Ова, се разбира, беше пред Националните Харбор место отвори, кој е секако помогна да говедско до месечни игри вкупните приходи на државата.Ако само количества на пет други казина се смета за последниот месец, државата, всушност, се забележува намалување на месечните приходи од нешто над 8%.Мериленд во Живо, кој беше број еден вработен за фебруари, беше долу 14.6% за Март, со $46.6 милиони евра во приходи.Потковица Казино Балтимор беше, исто така, надолу, но само малку на 2.4%, со околу $27 милиони евра во приходи.Малку помал пад од 1,3% беше пријавено за Холивуд Казино Perryville додека Океанот Падови и Карпести Јазот Казино Одморалиште, беа двете нагоре, со 4.5% и 14.7%, соодветно.Со овој Март е голем приходи приходи, државата успеа да ги победи своите претходните месечни приходи рекорд поставен во декември 2016 година, кога $133.5 милиони евра беше заработени, кој беше кога MGM место отвори во државата. што значи во просек блек џек дилер направи.